Category: Banden & wielen

TTI organiseert kick-off roadshow webshop

Tyre Trading International start deze week een spetterende roadshow ter promotie van de vernieuwde webshop.  Een speciaal promotieteam trekt vanaf maandag 25 april het land in om potentiële klanten te informeren en activeren. Auto’s in de huisstijl van TTI worden de komende twee weken bestuurd door de “webshop promodames”. De roadshow moet zorgen voor een persoonlijk karakter en een WOW-effect.

Op de nieuwe webshop staat online gebruiksgemak centraal. Binnen 4 klikken heeft de bezoeker de gewenste autobanden in huis. De webshop van TTI toont naast actuele eigen voorraad ook virtuele voorraad van derden. Hierdoor heeft de klant keuze uit een voorraad van meer dan 1.000.000 extra banden. Er is duidelijk inzicht in de orderhistorie en facturen. Via instellingen in “Mijn Account” kan eenvoudig een persoonlijke weergave gecreëerd worden. De webshop heeft een responsive design en is geschikt voor smartphone en tablet.

Over TTI
Tyre Trading International is een internationale groothandel in autobanden, 4X4 banden, bestel- en vrachtwagenbanden. Naast premium merken biedt men ook eigen importmerken aan als Falken, Sailun, Toledo, Torque & Atturo. Ook zijn wij distributeur van het merk Hankook en Laufenn.

www.tti.nl

Dit bericht delen?