Category: Banden

VDB exclusief distributeur van Riken truckbanden in Nederland

Van den Ban Autobanden is sinds 2013 actief op de truckbanden-markt en inmiddels een gewaardeerde leverancier in dit segment. Naast bekende merken als Michelin, Bridgestone en Hankook en drie sterke budget-merken A-plus, Doublestar en Hifly, voegt VDB nu ook exclusief voor de Nederlandse markt het merk Riken toe aan haar truckbanden assortiment.

De banden van Riken worden volledig in Europa door Michelin geproduceerd. De kwaliteit is hoog, het merk is betrouwbaar en niet onbelangrijk, de banden zijn herprofileerbaar. Het assortiment bestaat uit banden voor de stuur-as, trek-as en trailers. De profielen dragen het M+S en, op een aantal stuurasmaten, het 3PMSF symbool en voldoen aan de EU-label en REACH regelgevingen.

Beschikbaarheid continu op peil

VDB: “Riken truckbanden hebben een goede reputatie en de juiste prijs-kwaliteitverhouding. Door de productie zo dicht bij huis en korte aanlevertijden zijn wij in staat om de beschikbaarheid continu op peil te houden. Wij zijn ervan overtuigd dat we met Riken een mooie uitbreiding hebben van ons assortiment om onze klanten zo een nog betere service te kunnen bieden.”

Riken is in eerste instantie in 8 maten in verschillende toepassingen beschikbaar en in de komende maanden staan flinke uitbreidingen gepland in de populaire maten 17.5 en 19.5 inch. Daarmee komt het assortiment uiteindelijk op 23 maten. Door toevoeging van het Europese merk Riken is VDB’s  aanbod in truckbanden nog completer geworden en versterkt daarmee hun missie om  ‘Your Total (Truck) Tyre Supplier!’ te zijn voor haar klanten.

www.vandenban.nl

Dit bericht delen?