Category: Banden

Vredestein Comtrac 2 vierseizoenenband gelanceerd

Apollo Vredestein heeft haar gloednieuwe Vredestein Comtrac 2 vierseizoenenband gelanceerd tijdens de tweejaarlijkse AutoZum-beurs. De Vredestein Comtrac vierseizoenenband heeft sinds de lancering een uitstekende reputatie opgebouwd onder bestuurders van bestelwagens en lichte vrachtwagens vanwege de hoge mate van efficiency, het comfortabele rijgedrag, uitstekende handling en stabiele wegligging. De band staat bekend als de beste keus voor personen en bedrijven met een voorkeur voor één type band voor alle seizoenen.

Gebouwd op ervaring

Sinds de introductie van de Vredestein Comtrac vierseizoenenband heeft het bedrijf een enorme ervaring opgebouwd binnen dit gebied van de bandenmarkt. De R&D-experts van Apollo Vredestein hebben deze kennis nu ingezet in de ontwikkeling en verdere verbetering van de Vredestein Comtrac 2.

Het belang van efficiency

Een nieuw constructieconcept met bredere langsgroeven en open schoudergroeven biedt nog meer stijfheid, terwijl het nieuwe silica loopvlakmengsel zorgt voor minder energieverlies. De praktische resultaten van deze veranderingen zijn aanzienlijk: de Vredestein Comtrac 2 heeft een 11,70-meter kortere remafstand op nat wegdek bij 80 km/u vergeleken met zijn reeds indrukwekkende voorganger. Bovendien biedt het nieuwe model tien procent meer stabiliteit bij zware belasting en een vijf procent betere rolweerstand. Hiermee bepaalt de Vredestein Comtrac 2 de nieuwe standaard voor vierseizoenenbanden voor bestelwagens en lichte vrachtwagens.

www.apollovredestein.nl

Dit bericht delen?