Category: Schadeherstel

Axalta lanceert Axalta Irus Mix

Axalta heeft de Axalta Irus Mix gelanceerd, volgens Axalta de snelste volledig geautomatiseerde en handsfree mengmachine voor de autoschadeherstelmarkt. Axalta Irus Mix levert zeer nauwkeurige kleuren en gebruikt de innovatieve verpakkingen van Axalta. Dit resulteert in het maximaliseren van de winstgevendheid en minimaliseert de impact op het milieu. Schadeherstelklanten kunnen zo hun zakelijke doelstellingen behalen en zelfs voorbijstreven.

Troy Weaver, Senior Vice President, Global Refinish, zegt, “Bij Axalta, streven wij er altijd naar om aan het voorfront te staan van innovatie. Wij zoeken voortdurend naar manieren om onze klanten te helpen beter zaken te doen, en hen in staat te stellen zo efficiënt mogelijk te werken en de winstgevendheid te maximaliseren. Toen wij ons digitale end-to-end kleurbeheerproces lanceerden, dat wij nu Axalta Irus noemen, wisten wij wat de toekomst in petto had voor de branche. Namelijk volledig geautomatiseerde kleurmenging. Vandaag leveren wij die technologie en nu kunnen klanten kleur automatiseren als nooit tevoren. Axalta Irus Mix is de laatste stap in het eenvoudige digitaal kleurbeheer proces van Axalta Irus: scannen – vinden – mixen.”

Contant innoveren

Axalta Irus Mix is het resultaat van Axalta’s streven om de middelen die er voor zorgen dat de klant efficiënt, kostenbesparend en milieubewust kan werken constant te innoveren. In exclusieve samenwerking met een toonaangevende, wereldwijde fabrikant van apparatuur, heeft Axalta het traject van concept en ontwikkeling naar ontwerp en constructie vanaf het begin geleid.

Besparen arbeidstijd

Axalta Irus Mix, met de gepatenteerde technologie, is de snelste volledig geautomatiseerde mengmachine op de markt. Gebaseerd op uitgebreide testen van Axalta, kunnen schadeherstelklanten meer dan 60% op arbeidstijd besparen, in vergelijking tot het handmatig mengen. Axalta Irus Mix is gemakkelijk te gebruiken en hoeft niet te worden bediend door een ervaren techneut.   

Axalta Irus Mix is ontworpen voor het gebruik van Axalta’s bewezen fles-systeem. Het is hierbij niet nodig om flessen te hervullen of het product over te gieten in speciale flessen. Ook zijn de flessen voorzien van precieze doseringsdoppen die de juiste kleur leveren zonder enige verspilling. De flessen zijn gemaakt van 50% gerecycled plastic, wat Axalta’s toewijding aan duurzaamheid benadrukt. De premium basislak merken – Cromax Pro, Spies Hecker Permahyd Hi-TEC en Standox Standoblue – zijn exclusief te verkrijgen in deze flessen met Axalta Irus Mix.

Axalta Irus Mix wordt vanaf juni 2023 in heel Europa uitgerold en vervolgens wereldwijd.

www.refinish.axalta.eu  

Dit bericht delen?