Category: Werkplaats

Krachtigste Snap-on Tools accu slagmoersleutel tot nu toe

Snap-on Tools introduceert de CT9075 18 Volt 1/2” Accu Slagmoersleutel. De CT9075 is de sterkste, duurzaamste en betrouwbaarste draadloze slagmoersleutel die Snap-on tot nu toe heeft ontworpen.

Het startkoppel is maar liefst 1.700 Nm. Met deze krachtpatser krijg je, ongeacht hoe vast het zit, vrijwel alles los. Om het hoge koppel te bereiken, heeft Snap-on een nieuwe 18 Volt 5Ah lithium-ion accu toegepast. Een bijkomend voordeel van deze accu is dat je door de hoge capaciteit langer kunt werken zonder tussentijds op te hoeven laden.

Zwaardere onderdelen

Met accucapaciteit alleen ben je er nog niet. Om tot maximale prestaties te komen, moeten álle onderdelen aan zeer zware eisen voldoen. Om deze reden zijn onder andere een zwaarder slagmechanisme en aandrijving toegepast waardoor de Snap-on CT9075 nog meer slagkracht en vermogen produceert. Om dit vermogen lang en probleemloos te kunnen leveren, zijn alle onderdelen van deze slagmoersleutel van hoogwaardige kwaliteit en precisie-gefabriceerd.

De borstelloze elektromotor zorgt daarbij voor een gelijkmatige krachtverdeling en continu vermogen. Dankzij de microprocessor kun je precies bepalen hoeveel kracht je de machine wil laten leveren. Omdat er minder slijtage-onderdelen in de machine aanwezig zijn, is een lange levensduur gegarandeerd. De investering in de Snap-on CT9075 is hierdoor snel terugverdiend.  

www.snap-on.eu

Dit bericht delen?