Category: Werkplaats

Pro Spot Pro Pull voor herstel kleine deuken

Met de Pro Pull introduceert Snap On een gepatenteerd equipment waarmee eenvoudig, snel en nauwkeurig kleine deuken en pitten uitgedeukt kunnen worden. De Amerikaanse leveranciers van (speciaal)gereedschap en equipment voor de autobranche reageren hiermee op de tendens dat verzekeringsmaatschappijen schade-delen vernieuwen niet zomaar meer vergoeden, en er steeds vaker gerepareerd moet worden.

De multifunctionele Pro Pull wordt geleverd in een koffer met daarin de Pro Pull, drie steunplaten, een verwisselbare lastoorts en een las-contactpunt. Hoewel het ‘pistool’ er eenvoudig uitziet, heeft hij veel opties om de diverse mogelijke uitdeuktechnieken te optimaliseren.

Zo werkt de Pro Spot Pro Pull

De Pro Pull wordt gemonteerd op een enkelzijdig laspistool. Het materiaal rondom de deuk wordt door de best passende, eenvoudig te monteren steunplaat ondersteund. Plaats de Pro Pull op de deuk en schakel de stroom in. Het las-contactpunt is nu aan het materiaal vastgelast.

Met de hendel van de Pro Pull kan het materiaal nu uitgedeukt worden. Draai het pistool om het van het materiaal los te maken. Het lijkt simpel en dat is het ook. Het collectieve doel van Snap-on Tools en Pro Spot is namelijk gereedschap ontwikkelen waarmee monteurs en bedrijven meer geld kunnen verdienen.

www.snap-on.eu

Dit bericht delen?