Category: Banden & wielen

Plan-IT zorgt voor probleemloze bandenwisselperiode

Wordt u ook al nerveus wanneer de bandenwisselperiode er aan komt? Veel druk op de telefoon en een overvolle werkplaats, weinig tijd voor andere type afspraken en een planning waarvan u maar moeilijk het overzicht houdt? Het lijkt een noodzakelijk kwaad, maar dat hoeft niet!

Plan-IT Werkplaats in combinatie met Plan-IT Online zorgt dat u deze periode zonder problemen tegemoet kunt zien. Met een juist ingerichte Plan-IT Werkplaatsmodule biedt u klanten de kans om zelf hun bandenwissel te plannen. Op basis van de beschikbare ruimte in de planning bepaalt de klant, zonder tussenkomst van de garagist, een datum en tijd om de bandenwissel uit te voeren.

Volautomatisch

De klant dient een planverzoek in die vervolgens “vol automatisch” als reservering in Plan-IT Werkplaats verschijnt. Daarmee wordt ook “vol automatisch” de beschikbare capaciteit aangepast, zodat dubbele afspraken voorkomen worden. Vooral in de weekenden heeft men daarmee een extra receptie medewerker beschikbaar, zonder dat deze op de loonlijst staat, en blijft men baas over de eigen planning.

Geen druk op de telefoon meer, klanten hoeven niet meer teruggebeld te worden en de planning blijft overzichtelijk. Men kan zelfs proactief een e-mail sturen naar klanten met een link naar de online planmodule. Zo worden zij nog eens extra gemotiveerd om de afspraak online te maken.

www.plan-it.nl

T  0478-585457

Dit bericht delen?