Category: Werkplaats

ROKEN 1000K reduceert kosten van puntlasboren

Super High Tension, Boron, AHSS, HSS; het zijn slechts enkele van de zeer harde staalsoorten die tegenwoordig in moderne voertuigen worden aangetroffen. Voor het uitboren van de puntlassen in deze moderne staalsoorten zijn speciaal ontworpen boren nodig die erg duur zijn en scherp moeten zijn om nauwkeurig werk te kunnen doen. Als deze boren bot worden gooit men ze vaak weg en moeten er nieuwe worden besteld. Met alle kosten van dien.  

GOODMEN equipment heeft een kostenbesparende oplossing: de ROKEN 1000K Spot Weld Cutter Grinder van Blackhawk. Waarom zou je iets weggooien dat vele malen kan worden gebruikt als je het kunt slijpen en honderden keren opnieuw kunt gebruiken?

Perfecte punt

De gemakkelijke en veilige ROKEN 1000K slijpt niet alleen botte boren, maar kan zelfs kapotte bits weer in werkende staat brengen. De diamantslijpschijf vormt snel een perfecte punt. Een nieuw bit kan ongeveer vijfentwintig keer worden geslepen, wat tot 3600 extra puntlassen mogelijk maakt. Daardoor kunnen bedrijven duizenden nieuwe bitjes besparen.

De ROKEN 1000K is aantrekkelijk in aanschaf en betaalt zichzelf vele malen en heel snel terug. Het is simpelweg een geweldige investering. Autoschadeherstelbedrijven kunnen hun boren binnen enkele minuten slijpen en weer aan het werk gaan, waardoor de doorloopsnelheid en het resultaat van de werkplaats worden verhoogd.

www.goodmen.nl

Dit bericht delen?