Category: Schadeherstel

Schadeherstelstraat en Jobmotive Vacatureplein op Auto Prof Gorinchem

Op 7, 8 en 9 februari 2017 vindt de Auto Prof Vakbeurs (voorheen Autoprofessioneel & Schadeherstel) plaats in Evenementenhal Gorinchem. De vakbeurs is een begrip onder professionals in automotive- en schadeherstelbranche en is een ideale plek om te netwerken, zich te oriënteren op producten & diensten en op de hoogte te blijven van de laatste trends en ontwikkelingen. De beurs biedt ook deze editie een interessant randprogramma.

Na het succes van vorig jaar is het schadeherstelplein deze editie uitgebreid naar een Schadeherstelstraat. In samenwerking met Jobmotive, de vacaturesite voor de autobranche, wordt op de beursvloer een vacatureplein ingericht voor bedrijven die op zoek zijn naar medewerkers. Daarnaast breidt de vakbeurs uit met een Managementmiddag op dinsdag 7 februari. Tijdens deze middag geeft Formule 1-kenner Robert Doornbos een inspirerende lezing.

Jobmotive Vacatureplein

Op het zogenoemde Jobmotive Vacatureplein worden de vacatures per provincie gerangschikt. Het plaatsen van een vacature is gratis. Benno Nekeman van Jobmotive: “Door de economische groei is er een tekort aan alle soorten automotive-medewerkers, zowel technisch als commercieel. Dit plein biedt bedrijven in de branche een laagdrempelige en effectieve mogelijkheid om aan de beursbezoekers kenbaar te maken dat ze op zoek zijn naar personeel.” Geïnteresseerden kunnen direct op het plein reageren op de vacatures, of op een later moment.

Formule 1-kenner Robert Doornbos

Evenementenhal organiseert in samenwerking met Automobiel Management een exclusieve Managementmiddag voor managers, directeuren en eigenaren uit de automotivebranche. Na een netwerklunch vertelt Robert Doornbos een uur lang over de parallellen tussen de Formule 1 en ondernemen. Doornbos heeft 11 Grand Prix’ achter zijn naam, racete onder meer voor Red Bull, het team van Formule 1-wonderkind Max Verstappen en is vaste F1-analist bij Ziggo Sport.

‘Wil je de top van de markt bedienen? Zorg dan dat je de beste mensen in je team haalt, die je kunt betalen.’ Het is één van de lessen die Doornbos leerde tijdens zijn carriere in de Formule 1. Als bevlogen spreker is de Rotterdammer als geen ander in staat om de sensatie van de F1-bolide over te brengen inclusief prachtige inside anekdotes. Het programma voor deze middag begint om 13.00 uur en eindigt om 15.00 uur met een beursbezoek aan Auto Prof Gorinchem 2017. Deze Managementmiddag is na inschrijving gratis toegankelijk voor managers, directeuren en eigenaren in de automobielbranche. Inschrijven kan via www.evenementenhal.nl/autoprof-gorinchem2017.

Demoplein

Dit jaar is er een demoplein op de beursvloer met als doel om meer beleving te creëren en bezoekers het product ‘echt’ te laten beleven. De beursorganisatie kiest bewust voor een ruimte die voor alle exposanten beschikbaar is om zo hun expertise en producten te tonen aan het publiek. De bezoeker krijgt hierdoor een kijkje in de keuken van de exposant op een informatieve manier. Er zullen demonstraties van uiteenlopende producten en oplossingen te zien zijn. Denk aan uitdeuken zonder spuiten, slim monteren van led, vervangen van een ruit en nog veel meer.

Deelnemers Schadeherstelstraat

Na het succesvolle debuut van het schadeherstelplein in 2016 wordt dit onderdeel in 2017 uitgebreid naar een Schadeherstelstraat. Hier doen onder meer Standox en Cromax mee. Ook mede-exposanten zijn hier aanwezig, zoals Van Esch. Het aanbod bestaat verder uit een groot equipment gedeelte met onder andere Rijpma Equipment en Equipment Group Holland. Ook zijn exposanten als Saarloos Equipment en Fuchs Equipment na een jaar afwezigheid weer terug om de schade-experience compleet te maken. In deze straat is van alles te vinden: van compressoren en afzuigsystemen tot spuitcabines en grote lakleveranciers.

Auto Prof Gorinchem 2017 is op 7, 8 en 9 februari te bezoeken van 15.00 tot 22.00 uur. Belangstellenden kunnen een gratis e-ticket aanvragen via www.evenementenhal.nl/autoprof-go.

Dit bericht delen?