Category: Werkplaats

Feestelijke opening nieuwe bedrijfspand MSH equipment

Na een jaar van intensieve voorbereiding en hard werken is het zo ver en is de nieuwbouw van MSH gereed. Uiteraard wil men dat graag vieren samen met klanten en relaties tijdens het openingsweekend op 28 en 29 september.

MSH equipment, opgericht in 1996, heeft na 22 jaar Zwaagdijk verlaten en is nu verhuisd naar Hoorn. Op een mooie locatie enkele minuten verwijderd van de A7 is op het nieuwe industriegebied Zevenhuis een prachtig pand gebouwd. Marcel Martens: ‘We hebben gekozen voor Zevenhuis vanwege het duurzame karakter en de uitstekende ligging. Er is een modern pand gebouwd op een kavel van 2650 m2. Het pand zelf heeft een vloeroppervlakte van 1650 m2 waar een verdiepingsvloer van ruim 600m2 in zit met o.a. de kantoren en een trainingsruimte’.

Energieneutraal

Er is energieneutraal gebouwd. Via twee frequentiegeregelde warmtepompen wordt het pand verwarmd. Het dak ligt vol met zonnepanelen waarmee het hele pand voorzien wordt van energie. De ledverlichting wordt op veel plaatsen via sensoren geregeld zodat er alleen licht brandt daar waar nodig is. De entree is via de aantrekkelijke showroom waardoor de schadeherstelbeleving er direct is. Het magazijn is extra hoog waardoor er meer palletplaatsen zijn. De ruime opzet zorgt voor voldoende doorgroeimogelijkheden.

Openingsweekend

Deze belangrijke mijlpaal wil MSH graag met u vieren. Daarom organiseert men op 28 en 29 september een openingsweekend. De officiële opening van het pand is op vrijdag 28 september om 18.30 uur. Onder het genot van een hapje en een drankje is er tussen 17.00 uur en 21.00 uur gelegenheid om het pand te zien. Zaterdag 29 september is iedereen welkom van 10.00 tot 16.00 uur tijdens het open huis. Er is een feestelijk en informatief programma samengesteld. Er zijn demonstraties van apparatuur en diverse leveranciers zijn aanwezig met een stand o.a. voor compressoren, airco apparatuur en lijm technieken. Kortom: een prachtige gelegenheid om het nieuwe bedrijfspand te zien en de apparatuur die door MSH equipment geleverd wordt te bekijken.

www.msh-equipment.nl

Dit bericht delen?