Category: Schadeherstel

MSH equipment viert 25 jarig jubileum

Samen met de klanten viert MSH equipment van 7 t/m 9 oktober haar 25-jarig jubileum. Het belooft een feestelijk spektakel te worden! Nu er geen beurzen zijn is dit een unieke gelegenheid om de nieuwste noviteiten in schadeherstel equipment te zien, te beleven en te ervaren.

Het bedrijfspand van MSH equipment wordt omgebouwd tot een ‘schadeherstel vakbeurs’ met natuurlijk een heel feestelijk tintje. Er is volop innovatie te zien: de nieuwste apparatuur wordt gedemonstreerd en er zijn interessante demo’s en leerzame workshops. Fabrikant Spanesi is ook aanwezig en demonstreert naast verschillende richtbanken haar elektronische meetsysteem. 

HBC SMART repair

Deze dagenzijn voor MSH equipment uiteraard de ideale gelegenheid om een nieuwe poot aan het bedrijf te presenteren: HBC SMART repair. Sinds begin dit jaar is MSH equipment officieel importeur van HBC. Er is een nieuwe ruimte ingericht waar alles op het gebied van SMART repair techniek te zien is. Ook staat er een compleet werkende velgreparatie straat om lichtmetalen Diamond cut gefreesde velgen te repareren.

In de trainingsruimte worden korte previews trainingssessies gegeven van een aantal trainingen die MSH equipment verzorgt. Dit om een indruk krijgen van wat een training inhoudt en wat dit voor uw bedrijf en medewerkers toevoegt.

Het feestelijk spektakel wordt coronaproof georganiseerd volgens de richtlijnen van het RIVM. Daarom kunt u zich vooraf aanmelden voor een tijdsblok. Dit kan op:
Donderdag 7 oktober van 10.00 tot 22.00 uur
Vrijdag 8 oktober van 10.00 tot 22.00 uur
Zaterdag 9 oktober van 10.00 tot 17.00 uur.

www.msh-equipment.nl/feest

Dit bericht delen?