Category: Schadeherstel

MSH breidt praktijktrainingen verder uit

Als er het afgelopen jaar iets duidelijk geworden is in de autoschadeherstelbranche, dan is het wel dat zoveel mogelijk repareren en zo min mogelijk vervangen het beste rendement oplevert.

MSH equipment probeert de professionele autoschadehersteller hier zoveel mogelijk bij te helpen met het geven van praktijktrainingen. Hiervoor is in het moderne bedrijfspand van MSH equipment een prachtige ruimte ingericht waar wekelijks trainingen worden gegeven. De reacties en beoordelingen zijn zo positief dat na de zomer het cursusaanbod verder wordt uitgebreid. Ook is er een nieuwe poot aan het bedrijf toegevoegd. Daarover wordt de komende periode meer informatie naar buiten gebracht.

PTI-G puntlasser

Inspelend op de Plus norm, waarbij equipment voor structurele schades een belangrijke rol zal gaan spelen, introduceert MSH de nieuwe PTI-G puntlasser. Dit is een uniek puntlasapparaat met praktisch alle OEM homologaties. De prestaties en gebruiksvriendelijkheid zijn bijzonder. Een razendsnelle microprocessor calculeert iedere puntlas afzonderlijk. Instellen is niet meer nodig. Veranderingen in het plaatwerk worden gemeten en de las automatisch aangepast. De koeling is volledig geïntegreerd in de tang en electrode armen wisselen is seconde werk. Alle lasparameters worden opgeslagen op een SD kaart en kunnen aan het schadedossier toegevoegd worden. Er is een gemotoriseerde arm waar de puntlastang inhangt, een unieke constructie.

Dit jaar bestaat MSH equipment 25 jaar. Dat zal begin oktober groots gevierd worden met een openhuis feestweek. Houd de website van MSH equipment dus goed in de gaten.

www.msh-equipment.nl

Dit bericht delen?