Category: Werkplaats

MSH groeit verder door en herintroduceert Spanesi richt- en meetsystemen

Vorig jaar betrok MSH equipment een nieuw, groot en modern bedrijfspand in Hoorn. Dit jaar is er in het nieuwe pand een trainingsruimte en experience centrum bijgekomen wat nu helemaal is ingericht. Een belangrijke stap omdat er in de markt veel behoefte is aan trainingen. De nieuwe trainingsruimte, waar de meest innovatieve apparatuur staat, wordt onder andere verhuurd aan instituten die schadeherstel trainingen verzorgen. Daarnaast heeft MSH equipment zelf een trainer die praktijktrainingen verzorgt op de apparatuur het bedrijf levert.

Juiste wijze werken met apparatuur

Bij het repareren van complexe schade is het niet alleen belangrijk dat er kennis is over hoe de schade gerepareerd moet worden, maar ook over hoe er op de juiste wijze met de apparatuur wordt gewerkt. Die vertaalslag wil MSH invullen. Bij het afleveren van een apparaat is de tijd voor uitleg regelmatig beperkt omdat de normale werkzaamheden doorgaan. Vaak moet het even tussen de bedrijven door. Via een training is praktijkkennis beter overdraagbaar en kan er meer rendement uit de investering gehaald worden.

Herintroductie Spanesi in Nederland

Met gepaste trots introduceert MSH equipment Spanesi autoschadeherstel equipment. Spanesi is wereldwijd marktleider in richt- en meetsystemen. Praktisch alle automobielfabrikanten hebben homologaties afgegeven op Spanesi richtapparatuur. Recent heeft Spanesi een VAS meet- en richtsysteem geïntroduceerd voor de Volkswagen, Audi en Porsche groep. In nauwe samenwerking met Porsche zijn er aanpassingen doorgevoerd op zowel het mallensysteem als het Touch elektronische meetsysteem om te voldoen aan de hoge reparatie-eisen die Porsche stelt. Er kan dan ook gesteld worden dan Spanesi het meest nauwkeurige elektronisch meetsysteem heeft dat momenteel in de autoschadeherstel wereld te koop is.

Het elektronische touch-meetsysteem is snel in diagnose en kan heel makkelijk in combinatie met een hefbrug gebruikt worden. Tijdens het richten is op het beeldscherm precies te volgen in welke richting er wordt getrokken. Na reparatie is er een duidelijk rapport waar vastligt dat de schade volgens fabrieksnormen gerepareerd is. Als optie is er een set wielklemmen en software leverbaar om de wielstanden te meten. Ideaal om te bepalen of een auto uitgelijnd moet worden. Richtbanken van Sanesi zijn er in diverse uitvoeringen. Zo is er de aantrekkelijk geprijsde en zeer snel werkende mini richtbank. Uniek is dat hier ook een mallenset en meetsysteem op kan. De mallenset van Spanesi is echt uniek. Er is geen ander systeem waar tijdens de reparatie zowel omhoog als omlaag aan de mal getrokken kan worden. 

Bezoek de showroom

Wie het nieuwe pand van MSH equipment binnenstapt ziet direct de prachtige Spanesi mallenbank die compleet werkend opgebouwd staat. Hier kan een demonstratie of training op gegeven worden zowel voor de richtbank als het meetsysteem. Tijdens de beurs in Gorinchem in februari zal MSH groot uitpakken met o.a. de Spanesi apparatuur. Er zijn dan een aantal innovaties te zien die men nu nog niet prijs wil geven. Kunt u niet wachten? Maak dan een afspraak voor een bezoek aan de showroom van MSH equipment.

www.msh-equipment.nl

Dit bericht delen?