Category: Banden

Tyre Trading International introduceert Laufenn in de Benelux

TTI presenteert met merk Laufenn een nieuw merk van de Koreaanse bandenfabrikant Hankook Tire. Laufenn richt zich, met een scala aan kwaliteitsproducten die voldoen aan verschillende levensstijlen, op de slimme en prijsbewuste consument.

Kwaliteit

Als een merk van Hankook Tire biedt Laufenn betrouwbare kwaliteit en service. Het nieuwe merk vertegenwoordigt zowel een symbolisch als concreet beeld van de visie van Hankook als het gaat om de groei in de wereldwijde automobielmarkt. De bandenlijn wordt o.a. geproduceerd in de hightech fabriek in Hongarije, één van de modernste fabrieken ter wereld.

Assortiment

Laufenn brengt in Europa 5 productlijnen op de markt, bijna allemaal voor personenauto’s. TTI start in de Benelux met de volgende typen: de S Fit EQ zomerbanden voor het sportsegment van 15 tot 19 inch, G Fit EQ zomerbanden van 13 tot 17 inch en X Fit Van zomerbanden voor het SUV/bestelautosegment van 14 tot 16 inch). De producten zijn vanaf 1 maart te bestellen bij T.T.I.

Tyre Trading International is een internationale groothandel in auto-, 4X4-, bestelwagen- en vrachtwagenbanden. Naast premium merken biedt men ook eigen importmerken aan als Falken, Sailun, Toledo & Atturo. Daarnaast is TTI distributeur van het merk Hankook.

www.tti.nl

Dit bericht delen?